Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів»




НазваПитання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів»
Дата конвертації31.12.2013
Розмір50.6 Kb.
ТипДокументы
skaz.com.ua > Туризм > Документы
Питання для підготовки до екзамену

з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів»


  1. Класифікація і характеристика асортименту виробів із пластмас.

  2. Характеристика дефектів та вимоги до якості виробів з пластмас.

  3. Характеристика чинників, що формують споживні властивості виробів з пластмас.

  4. Отримання, властивості і використання мила господарського.

  5. Класифікація, властивості і використання синтетичних миючих засобів.

  6. Характеристика асортименту та показники якості засобів для чищення.

  7. Класифікація асортименту засобів боротьби з побутовими комахами,дезінфекуючих засобів.

  8. Класифікація асортименту засобів догляду за автомобілями.

  9. Класифікація, склад, споживні властивості клеїв.

  10. Характеристика асортименту та показники якості клеїв природного походження.

  11. Характеристика асортименту та показники якості синтетичних клеїв.

  12. Загальна характеристика і склад лакофарбових товарів.

  13. Характеристика споживних властивостей лакофарбових товарів.

  14. Класифікація і характеристика асортименту фарб і лаків.

  15. Вимоги до якості лакофарбових товарів. Правила маркування та пакування ЛФТ.

  16. Характеристика чинників, що формують споживні властивості скляних виробів.

  17. Класифікація і характеристика асортименту пресованих та пресовидувних скляних виробів.

  18. Класифікація і характеристика асортименту видувного скляного посуду.

  19. Характеристика дефектів скляних виробів. Вимоги до якості скляного посуду.

  20. Характеристика чинників, що формують споживні властивості керамічних виробів.

  21. Характеристика асортименту столового фарфорового посуду.

  22. Характеристика асортименту чайно-кавового фарфорового посуду.

  23. Характеристика асортименту фаянсового посуду.

  24. Характеристика асортименту гончарного та майолікового посуду.

  25. Характеристика дефектів та вимоги до якості керамічного посуду.

  26. Класифікація асортименту та показники якості металевого посуду.

  27. Характеристика чинників, що формують споживні властивості та асортимент металевого посуду.

  28. Характеристика асортименту сталевого посуду.

  29. Характеристика асортименту чавунного посуду.

  30. Характеристика асортименту алюмінієвого посуду.

  31. Характеристика асортименту посуду з мідних сплавів.

  32. Класифікація і характеристика асортименту ножів та столових приладів.

  33. Класифікація і характеристика асортименту приладів для вікон і дверей.

  34. Характеристика асортименту замків.

  35. Класифікація і характеристика асортименту деревообробних інструментів.

  36. Класифікація і характеристика асортименту металообробних інструментів.

  37. Класифікація і характеристика асортименту вимірювальних і монтажних інструментів.

  38. Характеристика асортименту та показники якості інструментів для саду та городу.

  39. Характеристика основних дефектів та вимоги до якості металогосподарських товарів.

  40. Класифікація і характеристика асортименту провідникових товарів.

  41. Класифікація і характеристика асортименту електроустановчих товарів.

  42. Класифікація і характеристика асортименту електроосвітлювальної арматури.

  43. Класифікація і характеристика асортименту електронагрівальних приладів.

  44. Характеристика асортименту пилососів.

  45. Характеристика споживних властивостей пилососів.

  46. Характеристика асортименту машин для обробки білизни різного ступеню автоматизації.

  47. Характеристика споживних властивостей пральних машин.

  48. Характеристика асортименту та відмінних ознак холодильних агрегатів компресійної дії.

  49. Характеристика споживних властивостей холодильників.

  50. Характеристика асортименту та властивостей деревинних матеріалів та напівфабрикатів.

  51. Характеристика матеріалів для виробництва меблів, видів та категорій оздоблення меблів.

  52. Характеристика дефектів та вимоги до якості меблів.

  53. Класифікація та характеристика асортименту столярних меблів.

  54. Класифікація та характеристика асортименту гнутих і плетених меблів.

  55. Асортимент та показники якості мінеральних в’яжучих речовин.

  56. Класифікація і характеристика асортименту скляних будівельних товарів.

  57. Класифікація і характеристика асортименту полімерних будівельних товарів.

  58. Класифікація і характеристика асортименту керамічних будівельних товарів.

  59. Класифікація і характеристика асортименту деревинних будівельних товарів.

  60. Класифікація і характеристика асортименту металевих будівельних товарів.

  61. Характеристика текстильних волокон натурального походження.

  62. Характеристика штучних та синтетичних текстильних волокон.

  63. Види обробок текстильних матеріалів.

  64. Асортимент пряжі та текстильних ниток.

  65. Класифікація та характеристика асортименту тканин.

  66. Характеристика дефектів та вимоги до якості тканин.

  67. Класифікація та характеристика асортименту легкого одягу.

  68. Класифікація та характеристика асортименту верхнього одягу.

  69. Трикотажні переплетення та їх вплив на властивості трикотажних виробів.

  70. Класифікація та характеристика асортименту трикотажної білизни.

  71. Класифікація та характеристика асортименту верхніх трикотажних виробів.

  72. Класифікація та характеристика асортименту панчішно-шкарпеткових виробів.

  73. Вимоги до якості трикотажних товарів.

  74. Класифікація та характеристика асортименту шкіряного взуття.

  75. Характеристика способів кріплення низу взуття.

  76. Характеристика асортименту матеріалів для низу взуття

  77. Характеристика матеріалів для верху взуття.

  78. Характеристика дефектів шкіряних матеріалів.

  79. Вимоги до якості взуття.

  80. Характеристика дефектів та вимоги до якості шкіряного взуття.

  81. Класифікація та характеристика асортименту хутряних товарів.

  82. Характеристика дефектів та вимоги до якості хутряних виробів.

  83. Класифікація та характеристика асортименту шкільно-письмових товарів.

  84. Споживні властивості та показники якості паперу та картону.

  85. Класифікація та характеристика асортименту товарів для спорту і туризму.

  86. Класифікація та характеристика асортименту товарів для рибальства та мисливства.

  87. Класифікація та характеристика асортименту товарів для спорту і туризму.

  88. Класифікація та характеристика асортименту фототоварів.

  89. Класифікація та характеристика асортименту музичних інструментів.

  90. Характеристика асортименту телеапаратури.

  91. Контроль і оцінка якості іграшок.

  92. Килими і килимові вироби.

  93. Класифікація та характеристика асортименту парфумерно-косметичних товарів.

  94. Класифікація та характеристика асортименту ювелірних товарів.

  95. Асортмент та вимоги до якості текстильної галантереї.

  96. Асортимент та вимоги до якості шкіргалантерейних товарів.

Схожі:

Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconТеоретичні основи товарознавства непродовольчих товарів
Властивості як основа споживних властивостей непродовольчих товарів: класифікація та характеристика
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconМетодичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів,...
Рецензенти: Кожушко Г. М. д т н., професор кафедри товарознавства непродовольчих товарів
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconПрограма бакалаврської практики для студентів напряму підготовки 030510 Товарознавство І
Товарознавство І торговельне підприємництво програма професійного спрямування „Товарознавство І комерційна діяльність”
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconТоварознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва
Товарознавство І комерційна діяльність", 03051001 "Товарознавство І комерційна діяльність", 03051003 "Експертиза товарів та послуг"...
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconПитання для підготовки до екзамену з дисципліни «Соціальна робота у сфері зайнятості»

Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconНавчально-методичний посібник з дисципліни
Автори: Кожушко Г. М. д т н., професор, завідувач кафедри товарознавства непродовольчих товарів Полтавського університету економіки...
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconНавчально-методичний посібник з дисципліни
...
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconПрограма навчальної товарознавчо-технологічної практики І методичні...
Автори: Горячова О. О., доцент кафедри товарознавства продовольчих товарів, к т н
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconПитання для підготовки до курсового екзамену з дисципліни «Ринок фінансових послуг»
Дайте характеристику державним фінансовим інститутам які діють на грошовому ринку
Питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» iconМетодичні рекомендації до виконання курсових робіт студентами денної...
Товарознавство І торговельне підприємництво” ппс “Товарознавство І комерційна діяльність”
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2015
звернутися до адміністрації
skaz.com.ua
Головна сторінка