Загальнi правила приготування прозорих супiв




НазваЗагальнi правила приготування прозорих супiв
Дата конвертації13.09.2013
Розмір4.72 Kb.
ТипДокументы
Загальнi правила приготування прозорих супiв.

Для прозорих супів готують бульйони з м'яса, птиці, риби з підвищеним вмістом екстрактивних речовин. Гарнір для прозорих бульйонів готують з різних овочів, круп, макаронних або борошняних виробів окремо, щоб зберегти прозорість супу. Смак супів залежить від норми закладання сировини. Приготування прозорих бульйонів відрізняється від приготування звичайних тільки тим, що їх прояснюють. Операцію прояснювання називають відтягуванням. При відтягуванні з бульйону видаляють частинки білка і жиру, що зсілися під час варіння.

Схожі:

Загальнi правила приготування прозорих супiв iconАсортимент, технологія приготування І подача прозорих супів Бульйон з яйцем
Варять яйця "в мішечок", обережно очищають шкаралупу І варять при тем-рі 50-60єс
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconІсторія виникнення І технологія приготування прозорих супів
Подають такі бульйони в чашках, а окремо на пиріжкової тарілці листкові пиріжки І грінки з сиром. Крім того, окремо готують різні...
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconКонспект з теми: Тема “ Приготування багато порційних виробів з дріжджового тіста ”
Технологія приготування піци різних видів І фаршів до неї. Вихід, вимоги до якості
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconКонспект з теми: Тема “ Приготування виробів з дріжджового тіста ”
Доцяк В. С. “Українська кухня. Технологія приготування страв” Київ. “Вища школа” 1995. ст. 517-518
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconПриготування виробів з дріжджового тіста”. План уроку №203-204
Доцяк В. С. “Українська кухня. Технологія приготування страв” Київ. “Вища школа” 1995. ст. 517-518
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconУкраїнська література ХХ століття
Початок XX ст.: Загальнi тенденцiї художнього розвитку
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconТехнологія приготування І використання соусів
Соус -— це додатковий компонент страви з напіврідкою консистенцією, який використовують у процесі її приготування або подають до...
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconОпорний конспект з теми: “ Технологія приготування дріжджового тіста ”. План уроку №197-198
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Вимоги до якості
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconПравила проведення фотоконкурсу «Unite all originals»
Будь ласка, прочитайте ці Правила (далі Правила) уважно. Вони містять важливу інформацію. Беручи участь у фотоконкурсі кожен учасник...
Загальнi правила приготування прозорих супiв iconЗ предмета «технологія приготування їжі з основами товарознавства»...
Навчальний посібник «Збірник лабораторно-практичних робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» призначений...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2015
звернутися до адміністрації
skaz.com.ua
Головна сторінка