Питання до модулю №1 Запитання І рівня




Скачати 46.91 Kb.
НазваПитання до модулю №1 Запитання І рівня
Дата конвертації03.10.2013
Розмір46.91 Kb.
ТипЗакон
skaz.com.ua > Математика > Закон
ПИТАННЯ ДО МОДУЛЮ № 1
Запитання І рівня

  1. Класифікація процесів в харчовій технології

  2. Режими руху рідини

  3. Матеріальний баланс

  4. Енергетичний баланс

  5. Подрібнення матеріалів, його види

  6. Сортування матеріалів. Пристрої для сортування

  7. Пресування матеріалів. Мета пресування

  8. Фактори, які впливають на вихід рідини

  9. Брикетування матеріалів. Підвищення міцності брикетів

  10. Класифікація дробарок

  11. Види тисків

  12. Ступінь подрібнення

Запитання ІІ рівня

  1. Фізичні властивості рідин

  2. Класифікація ріжучих інструментів

  3. Типи просіювання

  4. Види магнітних сепараторів

  5. Закон Пуазейля

  6. Класифікація пресів

  7. Преси для віджимання рідини

  8. Преси для формування пластичних матеріалів

  9. Робота, яка витрачається на дробіння. Рівняння Ребіндера

  10. Теорія різання.

  11. Будова магнітного сепаратора та принцип дії.

  12. Основи раціональної побудови апаратів.

  13. Експлуатаційні вимоги, які ставляться до апаратів.

  14. Вимоги техніки безпеки при роботі апаратів.

  15. Конструктивні та естетичні вимоги, які ставляться до апаратів.

  16. Економічні вимоги, які ставляться до апаратів.

  17. Вимоги до матеріалів, які використовуються для виготовлення апаратів.


Запитання ІІІ рівня

  1. Гідростатичний тиск.

  2. Основне рівняння гідростатики та його виведення.

  3. Закон Паскаля

  4. Технічні властивості сировини і продуктів

  5. Типи насосів. Їх будова та принцип дії


Розглянуто та затверджено

на засіданні предметної комісії спецтехнологічних дисциплін

Протокол №___ від __________

Голова предметної комісії

________________Л.А.Дудник

^ ПИТАННЯ ДО МОДУЛЮ № 2
Запитання І рівня

  1. Поняття неоднорідної системи. Види неоднорідних систем

  2. Будова та принцип дії відстійника для осадження неоднорідних систем

  3. Поняття про фільтрування та фільтрувальні перегородки

  4. Методи очищення повітря та газів

  5. Визначення степені очищення повітря та газів

  6. Види перемішувань в рідкому середовищі

  7. Класифікація мішалок для механічного перемішування

  8. Допоміжні матеріали, які використовуються при фільтруванні

  9. Класифікація фільтрів для очищення повітря. Їх будова та принцип дії.

  10. Способи передачі тепла.

  11. Основне рівняння теплопередачі.

  12. Визначення поверхні теплопередачі.

  13. Нагрівання та охолодження. Теплоносії та холодоагенти.

  14. Призначення пастеризації та стерилізації.



Запитання ІІ рівня

  1. Осадження під дією сили тяжіння. Швидкість осадження

  2. Осадження під дією відцентрової сили

  3. Фактор розділення. Формула Стокса

  4. Види фільтрування

  5. Пневматичне перемішування

  6. Поточне перемішування

  7. Визначення швидкості фільтрування. Закон Дарсі

  8. Фільтрування під дією перепаду тисків.

  9. Фільтрування під дією відцентрової сили.

  10. Циркуляційне перемішування

  11. Теплове навантаження установки.

  12. Визначення середньої різниці температур. Схеми прямотоку та протитоку.

  13. Визначення витрат пари при нагріванні.

  14. Визначення кількості води, необхідної для охолодження. Тепловий баланс.


Запитання ІІІ рівня

  1. Класифікація центрифуг.

  2. Поняття флотації.

  3. Способи флотації.

  4. Класифікація фільтрів для очищення рідини.

  5. Класифікація центрифуг.

  6. В
    Розглянуто та затверджено

    на засіданні предметної комісії спецтехнологічних дисциплін

    Протокол №___ від __________

    Голова предметної комісії

    ________________Л.А.Дудник
    иди теплообмінників.


^ ПИТАННЯ ДО МОДУЛЮ № 3
Запитання І рівня

  1. Фазові перетворення

  2. Конденсація

  3. Випарювання

  4. Види конденсаторів

  5. Первинна та вторинна пара

  6. Види холодоагентів та вимоги до них


Запитання ІІ рівня

  1. Будова та принцип дії інжектора. Визначення коефіцієнту інжекції

  2. Матеріальний баланс випарних установок

  3. Визначення кількості випареної вологи

  4. Випарювання при надлишковому тиску і під вакуумом.

  5. Однокорпусна та багатокорпусна випарна установка.



Запитання ІІІ рівня


  1. Теоретичні цикли холодильних машин

  2. Компресори. Класифікація, конструкція, принцип дії.

  3. Схеми холодильних установок



Розглянуто та затверджено

на засіданні предметної комісії спецтехнологічних дисциплін

Протокол №___ від __________

Голова предметної комісії

________________Л.А.Дудник



^ ПИТАННЯ ДО МОДУЛЮ № 4
Запитання І рівня

  1. Основні положення масообмінних процесів.

  2. Основне рівняння масопередачі

  3. Основи процесу абсорбції. Застосування в харчовій промисловості

  4. Основи процесу адсорбції. Застосування в харчовій промисловості

  5. Види адсорбентів

  6. Екстракція. Суть процесу. Види екстракцій

  7. Суть процесу сушіння. Способи зневоднення харчових продуктів

  8. Властивості вологого повітря

  9. Схема сушильного процесу

  10. Основи процесу кристалізації

  11. Фізична та хімічна адсорбція.




Запитання ІІ рівня

  1. Молекулярна дифузія

  2. Конвективна дифузія

  3. Види абсорберів

  4. Десорбція

  5. Апарати для адсорбції

  6. Екстракція з рідких тіл

  7. Екстракція з твердих тіл

  8. Класифікація вологих матеріалів

  9. Способи зв'язку вологи в харчових продуктах

  10. Закон Фіка.





Запитання ІІІ рівня

  1. Коефіцієнт дифузії.

  2. Іонообмінні процеси.

  3. Матеріальний баланс сухих речовин.

  4. Будова та принцип дії розпилювальної сушарки.

  5. Розчинність твердих речовин.

  6. Процес кристалоутворення



Розглянуто та затверджено

на засіданні предметної комісії спецтехнологічних дисциплін

Протокол №___ від __________

Голова предметної комісії

________________Л.А.Дудник

Схожі:

Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconКонтрольні питання до змістового модулю II
Професійна діяльність на ринку цінних паперів: поняття, види, порядок ліцензування
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconПитання до другого модулю
Термін на який складається план локалізації, ліквідації аварій на об'єктах підвищеної екологічної небезпеки
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconПитання на усний контроль (за темами І модулю) з навчальної дисципліни «Документознавство»
Бібліографія, бібліологія, книгознавство та їх бачення змісту поняття „документ”
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconПитання до модулю 1
Національний та літературний тип мови. Складові національної мови. Основні ознаки літературної мови
Питання до модулю №1 Запитання І рівня icon2011-2012 запитання до екзамену
Питання кримінально-процесуальних гарантій в Конституції України, їх сутність та класифікація
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconЗапитання до заліку з курсу «Іпотечне та заставне право»
Запитання до заліку зі спецкурсу «Складанні господарсько-процесуальних документів»
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconПитання до модулю №1 з органічної хімії для студентів ІІ курсу спеціальності “Фармація”
Предмет І завдання органічної хімії. Історія становлення та розвитку органічної хімії. Органічна хімія як базова дисципліна в системі...
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconПитання до підсумкового модульного контролю із змістового модулю...
...
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconЗапитання на брейн-ринг з теми “Козацтво”
Запорозьке” навіть вступило до київського церковного братства, взявши його під свою опіку), відзначали християнські свята І шанували...
Питання до модулю №1 Запитання І рівня iconПитання до іспиту з дисципліни «Потенціал підприємства»
Сучасний моніторинг рівня конкурентоспроможності потен­ціалу вітчизняних підприємств
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2015
звернутися до адміністрації
skaz.com.ua
Головна сторінка