Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів"




НазваКурс лекцій для студентів спеціальності 091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів"
Сторінка1/43
Дата конвертації20.06.2013
Розмір2.74 Mb.
ТипКурс лекцій
skaz.com.ua > Історія > Курс лекцій
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   43
дробот В.І., степаненко Т.О.


технологія галузі


(хлібопекарське виробництво)

курс лекцій


для студентів спеціальності 6.091700

"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів

і харчоконцентратів"

денної та заочної форм навчання
схвалено

на засіданні кафедри

технології хліба, кондитерських,

макаронних виробів

і харчоконцентратів
Протокол №

від " "_________ 2006 р.

Київ НУХТ 2006

зміст


^ Вступна лекція. Загальні відомості про хлібопекарське виробництво………………………………………………………….


3

Тема 1.

Сировина хлібопекарського виробництва ……….

12

Тема 2.

Хлібопекарські властивості борошна …………….

25

2.1.

Хлібопекарські властивості пшеничного борошна. Сила борошна ……………………………………………


25

2.2.

Хлібопекарські властивості пшеничного борошна. Газоутворювальна та інші властивості……………….


33

2.3.

Хлібопекарські властивості житнього борошна. Інші види борошна ……………………………………………


43

2.4.

Зміни хлібопекарських властивостей борошна під час його дозрівання і зберігання ……………………..


53

Тема 3.

Зберігання сировини і підготовка її до виробництва……………………………………………...


64

Тема 4.

Технологія приготування тіста……………………….

76

4.1.

Способи розпушення тіста …………………………….

76

4.2.

Утворення тіста …………………………………………..

82

4.3.

Дозрівання тіста …………………………………………..

92

Тема 5.

Способи приготування пшеничного тіста …….

103

5.1.

Приготування рідких дріжджів і пшеничних заквасок

103

5.2.

Приготування тіста опарним способом………………

117

5.3.

Приготування тіста на рідких опарах і диспергованій фазі ………………………………………………………..


124

5.4.

Приготування тіста однофазними способами……….

133

Тема 6.

Приготування тіста з житнього і житньо-пшеничного борошна …………………………………


145

6.1.

Приготування тіста на густих заквасках ……………..

149

6.2.

Приготування тіста на рідких заквасках. Експресні технології приготування тіста…………………………..


153

Тема 7.

Оброблення тіста ……………………………………….

167

Тема 8.

Випікання хліба …………………………………………

178

Тема 9.

Зберігання хліба ……………………………………….

191

Тема 10.

Вихід хліба ………………………………………………

203

Тема 11.

Якість хліба і фактори, що на неї впливають …..


215

Тема 12.

Асортимент виробів ……………………………………

226

12.1.

Технологія здобних виробів ……………………………

226

12.2.

Технологія бубличних виробів і соломки ……….……

238

12.3.

Технологія сухарів ……………………………………….

248

Тема 13.

Харчова цінність (корисність) хлібних виробів

257

Список літератури ……………………………………………………

266
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   43

Схожі:

Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconМетодичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту зі спеціальності...
...
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів...
Відокремлений підрозділ «політехнічний коледж луганського національного аграрного університету»
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconВиробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів

Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconМетодичн І вказ І в к и
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчо концентратів І технологія цукрового виробництва
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconФілософія, її походження, проблематика І функції. ІСТОРИЧНІ ТИПИ...
«Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів», «Технологія зберігання, консервування І переробки плодів...
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconТехнологія спиртового І лікеро-горілчаного виробництв” для студентів спеціальності 091700
В. О. Маринченко, П. Л. Шиян Технологія галузі. „Технологія спиртового І лікеро-горілчаного виробництв” : Курс лекцій для студентів...
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconЗатверджую
«Технологія харчування», «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчо концентратів», «Технологія зберігання, консервування...
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconТехнологія галузі
Рашевська Т. О. Технологія галузі. Розділ “Технологія масла”. Текст лекцій для студентів спеціальності 091700 “Технологія зберігання,...
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconХарактеристика дисциплін, які забезпечують підготовку фахівців – технологів
Опп бакалавр 10 місяців; спец. 05170103 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» (кваліфікація...
Курс лекцій для студентів спеціальності 091700 \"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів\" iconКонспект лекцій розділу “Харчові технології” для студентів денної...
Кошова В. М., Білько М. В. загальна Технологія харчової промисловості: Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студ ден...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2015
звернутися до адміністрації
skaz.com.ua
Головна сторінка