Скачати 2.74 Mb.
|
дробот В.І., степаненко Т.О.технологія галузі(хлібопекарське виробництво) курс лекційдля студентів спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заочної форм навчання схвалено на засіданні кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Протокол № від " "_________ 2006 р. Київ НУХТ 2006 зміст
|
![]() | Методичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту зі спеціальності... ... | ![]() | Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів... Відокремлений підрозділ «політехнічний коледж луганського національного аграрного університету» |
![]() | Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів | ![]() | Методичн І вказ І в к и Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчо концентратів І технологія цукрового виробництва |
![]() | Філософія, її походження, проблематика І функції. ІСТОРИЧНІ ТИПИ... «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчоконцентратів», «Технологія зберігання, консервування І переробки плодів... | ![]() | Технологія спиртового І лікеро-горілчаного виробництв” для студентів спеціальності 091700 В. О. Маринченко, П. Л. Шиян Технологія галузі. „Технологія спиртового І лікеро-горілчаного виробництв” : Курс лекцій для студентів... |
![]() | Затверджую «Технологія харчування», «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів І харчо концентратів», «Технологія зберігання, консервування... | ![]() | Технологія галузі Рашевська Т. О. Технологія галузі. Розділ “Технологія масла”. Текст лекцій для студентів спеціальності 091700 “Технологія зберігання,... |
![]() | Характеристика дисциплін, які забезпечують підготовку фахівців – технологів Опп бакалавр 10 місяців; спец. 05170103 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» (кваліфікація... | ![]() | Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студентів денної... Кошова В. М., Білько М. В. загальна Технологія харчової промисловості: Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студ ден... |