Роботи




Скачати 461.82 Kb.
НазваРоботи
Сторінка1/5
Дата конвертації25.06.2013
Розмір461.82 Kb.
ТипДокументы
skaz.com.ua > Географія > Документы
  1   2   3   4   5
Міністерство освіти, науки, молоді та спорту України

Київський національний торговельно-економічний університет

Вище комерційне училище

Т в о р ч а р о б о т а

Спеціальність: кухар_4 розряду
Тема роботи:

Технологія приготування страви

Пудинг рисовий”

та організація виробництва в соусному відділені гарячого цеху


Учня 2 курсу

групи_Тку-207

Мудрака Миколи Віталійовича

Викладач Куба О.М.________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Майстер виробничого навчання

Середа Л.В. (прізвище, ім’я, по батькові)

Київ – 2013

Міністерство освіти, науки, молоді та спорту України

Київський національний торговельно-економічний університет

Вище комерційне училище

Дисципліна Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Спеціальність Кухар

Курс ___ІІ____ Група Тку – 207 Семестр І

ЗАВДАННЯ


на творчу роботу учня

Мудрака Миколи Віталійовича

1. Тема роботи „ Технологія приготування страви : Пудинг рисовий та організація виробництва в соусному відділенні гарячого цеху

2. Строк здачі учнем закінченої роботи 20 травня 2012 р.

План роботи

1. Отримання завдання

2. Підбір літератури. 3. Складання плану роботи.

4. Написання розділів: „ Вступ ” і „ Характеристика підприємства ”.

5. Складання технологічної і калькуляційної карток.

6. Написання розділу „ Організація виробництва ”.

7. Написання розділів: „ Санітарія і гігієна ” та „ Охорона праці ”.

8. Складання списку використаної літератури.

Дата видачі завдання 16 січня 2012 р.

Учень _______________

(підпис)

Керівник _____________ О.М Куба

(підпис)
16 січня 2012 р.
ЗМІСТ

Стор.

Вступ……………………………………………………………………………..5 – 8


Розділ 1

    1. Характеристика підприємства харчування……………….......9 – 10

Розділ 2.

    1. Значення страви…………………………………………………….11

    2. Технологічна картка на страву……………………………….. 12 – 13

    3. Технологічна картка на соус…………………………………14 – 15

    4. Послідовність технологічного процесу приготування страви з фрагментами…………………………………………………….16 – 20

    5. Характеристика сировини для приготування страви………...21 – 27

    6. Розрахунок вартості страви (Калькуляційна картка)……………28

    7. Розрахунок сировини на задану кількість порцій (20 порцій)….29

Розділ 3.

    1. Організація робочого місця для приготування напівфабрикату та готової страви…………………………………………………………30

    2. Санітарні вимоги до обробки продуктів, приготування напівфабрикату та готової страви………………………………31 – 32

    3. Охорона праці при приготуванні напівфабрикату та готової страви……………………………………………………………....33 – 34

Розділ 4.

4.1 Пропозиції по удосконаленню виробничого процесу підприємства харчування………………………………………………………………35

Список використаної літератури…………………………………………..36

Рецензія
На творчу роботу учня групи Тку – 207

_________________________________________________________________

(Прізвище, ім’я , по батькові)

Тема роботи: технологія приготування _______________________________

та організація виробництва

Робота виконана в ____ повному об’ємі і ____ відповідає завданню.

Оформлення роботи ____ відповідає вимогам.

Характеристика виконання кожного розділу:
  1   2   3   4   5

Схожі:

Роботи icon8. Індивідуальні завдання для самостійної роботи
Загальна оцінка із – 10 балів: 5 – за вчасне виконання роботи; 5 – за якісне виконання роботи. Обсяг роботи 5-10 сторінок із обов’язковим...
Роботи iconОснови роботи
Основи роботи табличному процесорі ms-excel”: Методичні вказівки до лабораторної роботи/ Укл.: Є. В левус. – Львів: Видавництво Національного...
Роботи iconЗавдання комплексної контрольної роботи
Продаж бензину, в нижній колонтитул зліва введімо ім'я файла, в якому зберігається діаграма, а справа поточну дату. Хід виконання...
Роботи iconЛабораторна робота №2 ознайомлення з ос windows та принципами її...
Мета роботи: отримання практичних навичок роботи в середовищі файлових менеджерів
Роботи iconКурсової роботи обирається студентами самостійно з тематики курсових...
Важливою формою самостійної роботи студентів з загальної теорії держави І права є написання курсової роботи. Написання курсової роботи...
Роботи iconЗатверджую
Програма державного екзамену «Історія та теорія соцілаьної роботи» включає два змістовні модулі: «Теорія соціальної роботи» та «Історія...
Роботи icon1. Поняття організації роботи І управління в органах прокуратури
Організація роботи у прокуратурах усіх рівнів, а також у їх підрозділах забезпечується низкою організаційних чинників, які включають:...
Роботи iconПлан виховної роботи інституту фізко-математичної І технологічної...
Проведення соціологічного опитування студентів щодо ефективності виховної роботи та роботи адміністрації гуртожитку університету
Роботи iconМетодичні рекомендації до виконання контрольної роботи №1 (в рамках...
Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи №1 (в рамках самостійної роботи студентів) для судентів денної форми навчання...
Роботи iconТема : Техніка пошуку роботи
Мета: ознайомити студентів із потенціалом різних джерел вакансій роботи, провести рольові ігри «кандидат в працівники-роботодавець»...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2015
звернутися до адміністрації
skaz.com.ua
Головна сторінка