Фармакологія як наука та її місце серед медичних та фармацевтичних наук. Розділи фармакології (фармакодинаміка, фармакотерапія, фармакокінетика). ЗначенняФармакологія як наука та її місце серед медичних та фармацевтичних наук. Розділи фармакології (фармакодинаміка, фармакотерапія, фармакокінетика). Значення
Розподіл лікарських препаратів в організмі. Метаболізм лікарських препаратів та шляхи виведення їх з організму
Хімія
268.98 Kb. 3 стр.
читати
Банк завдань до модуля №3 медичний факультет (2012) Структура, катаболізм нуклеїнових кислотБанк завдань до модуля №3 медичний факультет (2012) Структура, катаболізм нуклеїнових кислот
У препараті ДНК вміст гуаніну становить 28% від загальної кількості основ. Вміст тиміну у цьому препараті становить (%)
Хімія
1.56 Mb. 11 стр.
читати
Ве́рба (Salix L.) рід дерев, кущів або напівкущів родини вербових (Salicaceae). Деякі види мають І деревну, І кущову формиВе́рба (Salix L.) рід дерев, кущів або напівкущів родини вербових (Salicaceae). Деякі види мають І деревну, І кущову форми
Ве́рба (Salix L.) — рід дерев, кущів або напівкущів родини вербових (Salicaceae). Деякі види мають І деревну, І кущову форми
Хімія
159.99 Kb. 1 стр.
читати
Біохімія ферментів та коферментні вітаміниБіохімія ферментів та коферментні вітаміни
У хворого гострий панкреатит. Які прапарати повинен призначити лікар, щоб уникнути аутолізу підшлункової залози?
Хімія
1.89 Mb. 13 стр.
читати
Лекція №6 Тема: Фізіологія ендокринної системиЛекція №6 Тема: Фізіологія ендокринної системи
Загальна характеристика залоз внутрішньої секреції (звс). Сутність поняття «гуморальна» І «гормональна» регуляція (38)
Хімія > Лекція
204.21 Kb. 1 стр.
читати
Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73
О. казаршов, доктор фармацевтичних наук, професор Державного наукового центру лікарських засобів

Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73 preview 1 Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73 preview 2 Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73 preview 3 Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73 preview 4 Підручник відповідає навчальній програмі, призначений для студен­тів фармацевтичних вищих закладів освіти І факультетів. Ббк 52. 82я73 preview 5
Хімія
10.79 Mb. 81 стр.
читати
Основні заходи пожежної профілактики на галузевих обєктахОсновні заходи пожежної профілактики на галузевих обєктах
Правила пожежної безпеки для об’єктів з масовим перебуванням людей (культурно-видовищних закладів)
Хімія
272.99 Kb. 3 стр.
читати
Алергія – це імунопатологічна реакція організму, яка характеризується неадекватно сильною відповіддю (гіпер-чутливістю) на повторний контакт із аг І супроводжується пошкодженням структури І функції власних клітин, тканин та органів. Аг у цих реакціях називається алергеномАлергія – це імунопатологічна реакція організму, яка характеризується неадекватно сильною відповіддю (гіпер-чутливістю) на повторний контакт із аг І супроводжується пошкодженням структури І функції власних клітин, тканин та органів. Аг у цих реакціях називається алергеном
Основи алергології. Загальні аспекти діагностики та лікування. Медикаментозна алергія. Анафілактичний шок.”
Хімія > Лекція
100.19 Kb. 1 стр.
читати
1 При абсолютному голодуванні єдиним джерелом води для організму є процес окислення органічних сполук. Яка з наведених речовин в цих умовах є основним джерелом ендогенної води? A1 При абсолютному голодуванні єдиним джерелом води для організму є процес окислення органічних сполук. Яка з наведених речовин в цих умовах є основним джерелом ендогенної води? A
Хворому, у якого підвищена кислотність шлункового соку, лікар порекомендував їсти
Хімія
1.67 Mb. 10 стр.
читати
Американський хірург-трансплантолог. Здійснив першу трансплантацію печінки людині у 1963 році. Крістіан Барнард (1922-2001)Американський хірург-трансплантолог. Здійснив першу трансплантацію печінки людині у 1963 році. Крістіан Барнард (1922-2001)
Основи трансплантаційного імунітету. Імунологія репродукції. Протипухлинний імунітет. Аспекти аутоімунних захворювань
Хімія > Лекція
151.34 Kb. 1 стр.
читати
“Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування“Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з загальної та фізичної хімії на тему “Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування

“Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування preview 1 “Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування preview 2 “Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування preview 3 “Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування preview 4 “Визначення теплових ефектів хімічних процесів” містять основні відомості з хімічної термодинаміки, приклади, а також питання для самоконтролю та задачі для самостійного розв’язування preview 5
Хімія
277.96 Kb. 5 стр.
читати
Ліхенізовані гриби, або лишайникиЛіхенізовані гриби, або лишайники
Лишайники характеризуються цілим комплексом морфологічних, анатомічних та біохімічних особливостей, які обумовлені саме їх симбіотрофним способом існування

Ліхенізовані гриби, або лишайники preview 1 Ліхенізовані гриби, або лишайники preview 2
Хімія
347.84 Kb. 3 стр.
читати
2 Система електропостачання автомобіля2 Система електропостачання автомобіля
В, а для системи пуску – напругою 24В. Джерелами електричної енергії на автомобілі є генераторна установка (ГУ) й акумуляторна батарея (акб), включені паралельно

2 Система електропостачання автомобіля preview 1 2 Система електропостачання автомобіля preview 2
Хімія
0.61 Mb. 6 стр.
читати
Вимоги до медичного вивчення пестицидівВимоги до медичного вивчення пестицидів
Обсяг цих біологічно активних І частіше високотоксичних для людини І тварин речовин, що використовуються щорічно в світовій практиці, нині досягає понад 2 млн т
Хімія
124.66 Kb. 1 стр.
читати
Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 091700 “Технологія бродильних виробництв І виноробство” напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія”Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 091700 “Технологія бродильних виробництв І виноробство” напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія”
Кошова В. М., Білько М. В. загальна Технологія харчової промисловості: Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студ ден та заоч форм навчання спец. 091700 “Технологія бродильних виробництв І виноробство” напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія”. – К.: Нухт, 2006. – с

Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 091700 “Технологія бродильних виробництв І виноробство” напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” preview 1 Конспект лекцій розділу “Харчові технології” для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 091700 “Технологія бродильних виробництв І виноробство” напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” preview 2
Хімія > Конспект
3.54 Mb. 21 стр.
читати

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   31
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2015
звернутися до адміністрації
skaz.com.ua
Головна сторінка


viysk | allbest | eduua | yandex | shkil | veruc